Неділя, 19 лютого 2023 18:56

Транспортні компресори "Bock" серії FK

Вони залишаються еталоном за такими параметрами як маса (корпус виконаний зі сплаву алюмінію), габаритні розміри, надійність.

Широкий діапазон регулювання швидкості обертання - лише одна з визначних переваг цієї унікальної серії компресорів з 2-ма, 4-а та 6-ма циліндрами. Допустиме зміна частоти обертання коливається від 500 до 2600, 3000 або 3500 1/хв залежно від моделі компресора і холодоагенту, що зробило їх кращими при кондиціонуванні в автобусах і відкриває унікальні можливості для регулювання холодопродуктивності за допомогою частотних перетворень.

Регулювати продуктивність можна за допомогою фірмових регуляторів, зменшуючи її на 50% або 33%, 66%, залежно від кількості циліндрів компресора.

Можливі різноманітні виконання компресорів на замовлення з урахуванням індивідуальних особливостей експлуатації. Особливою розробкою останніх є варіант виконання "K" з унікальною системою клапанних дощок.

Серія FK призначена для кондиціонування повітря в автобусах та поїздах, для холодильних транспортних установок (компресор допускає монтаж з відхиленням від вертикалі на +- 15° та короткочасне (до 2 хв) його відхилення від вертикалі на +- 30°) та іншого застосування.